Mörkehäll Egon - tur til Sverige

Vi var spændte før turen gik til Sverige kl. 02.30. Hanna havde fået lov til at komme med på turen, for at tage sig af Egon på hjemturen så Hans (Jacobs far) og jeg kunne tage os af køreturen, og slappe lidt af ind imellem. Turen til Nörrttälje lidt nord for Stockholm ville ifølge GPS tage ca. 10 timer med lidt pause.

Det gik faktisk over al forventning med den lange køretur, og det gik let derop til. En flot køretur op igennem Sverige. Det var lidt svært de sidste par kilometer at finde kennel Mörkehäll, et godt stykke ude på landet, men en god vejbeskrivelse fik os det sidste stykke. Vi blev taget godt imod og det var herligt at sætte ansigt på, og ikke mindst også at se Egons familie, både to- og firebenende. Tak til Annika og Nikolina og kennel Mörkehäll for at det kunne lade sig gøre at hente Egon her til Danmark.

Egon klarede turen hjem helt fantastisk, han sov det meste af turen hjem, og viste masser af tillid allerede denne første dag. Familien og ikke mindst Noa har taget godt imod ham her hjemme. Egon har savnet sin familie lidt i nat, og pevet en smule, men efter kort tid har han sovet ved siden af sengen i sin kurv. Jeg er godt træt her dagen derpå efter køreturen, så mere følger og der kommer snart en "update" :)


RECENT POSTS:
SEARCH BY TAGS:
No tags yet.